Subscribe Twitter Facebook

Cum comand

                             CONDITII DE LANSARE SI ONORARE A COMENZILOR:

*Produsele afisate, sunt onorate doar pe baza de comanda.Toate produsele sunt noi,de o calitate ireprosabila,din import.
* Durata de livrare : intre minim 15-25 zile lucratoare.
* Modalitati de plata : Avans 30% din valoarea produsului la lansarea comenzii, iar restul de 70% la receptionarea produsului prin sistem ramburs.
* Tarife de livrare:
- livrarea gratuita prin Posta Romana.
- livrarea costa 15 ron prin Curierat Rapid.

Plata avansului se va efectua prin : transfer bancar sau depunere la ghiseul bancii.

 * Maximul de timp in care ar putea ajunge un produs comandat in tara, e de 60 de zile.Daca in acest termen, dint-un motiv sau altul, o comanda nu este onorata,va vom returna avansul achitat.

* Nota : Am adoptat solutia cu plata unui avans minim, pentru a evita pe cat posibil, situatiile neplacute in care,unii clienti au lansat comenzile si nu au mai ridicat ulterior, produsele trimise.
Pentru a lansa o comanda,folositi formularul de pe pagina urmatoare,  sau:

TRIMITETI UN MAIL PE ADRESA office.comenzionline@gmail.com ,CU LINKURILE PRODUSELOR PE CARE LE DORITI,DETALIILE COMPLETE,ADRESA DE EXPEDIERE SI UN NUMAR DE TELEFON PERSONAL. 
ULTERIOR,VETI FI CONTACTATI PENTRU CONFIRMAREA COMENZII SI STABILIREA TERMENILOR DE LIVRARE.
* Pentru un singur produs achizitionat,transportul este gratuit cu Posta Romana,iar de la 2 produse in sus,cu o valoare de peste 500 ron,transportul este gratuit cu Urgent Curier. 

 
DACA IN TERMEN DE 7 ZILE DIN MOMENTUL SOSIRII COMENZII,NU  SE CONFIRMA LIVRAREA SI RIDICAREA PRODUSELOR,ACESTEA VOR FI AUTOMAT SCOASE LA VANZARE.

* Important: Dat fiind faptul ca produsele se aduc
din import doar pe comanda,la cererea dvs,pentru returnarea lor doar din motive intemeiate,costurile aferente transportului vor fi suportate de cumparator integral si anume 25$ pe coletul de maxim 1kg,iar pentru fiecare kg. in plus,se platesc 10$!

Pentru a evita retururile, pentru orice incertitudine,nu ezitati sa cereti dimensiuni sau sa va clarificati cea mai mica nelamurire legata de produs!

*PENTRU A PUTEA VIZUALIZA TOATE ARTICOLELE DINTR-O ANUMITĂ CATEGORIE, ACCESATI SECTIUNEA "Postari mai vechi'' DIN JOSUL FIECĂREI PAGINI, PARTEA DREAPTĂ.

* Ne puteti adresa intrebari,propune sugestii, pe adresa de email(office.comenzionline@gmail.com) si va vom raspunde in cel mai scurt timp.

Stima!
 
Powered by Blogger widgets